TCMA burada "senin gibi ikinci sınıf kız" söylememizi istedi ama hastalıklı kezbana bunu demek bir facia olur, diye düşünüyorum. Hatta "bekle sen sapıksın, polisi arıyayım" diyebilir. Veya orda çığlık dahi atabilir.saha görevi hazır: ''yarın dışarı çık ve gerçekten alımlı-yalnız olan 10 dişiyle en az 5 dakika muhabbet et. hatta ve hatta ''bu bana verilmiş bir ödev ve ben dişilerle konuşma konusunda sıkıntılıyım. bana yardımcı olursan sevinirim'' diyebilirsin. eğer yardımcı olmayacaksa, daha fazla mükemmel değişimini etkilemeden ''senin gibi ikinci sınıf kızlarla konuşmamamı tavsiye etmişlerdi'' de ve koşarak uzaklaş.
Dün tcmanın verdiği bu ödevi tamamlamak için sahaya çıktım. TCMA "yalnız" demişti ama unutarak 1 çift kız üstünde denedim.
+pardon burası boşmu? (Oturdum)
-Evet
//#Analizime göre kız biraz şaşırdı ve dinleyici yani birşey söylememi bekleyen bir moda girdi.
İşte bu sıra da yine tcmanın söylememi istediği cümleyi unutup/karıştırıp "Merhaba, bu bana verilmiş bir görev. Görev ise güzel bir çift bayanla 5 dk muhabbet et." Dedim.
-Bu görevi başka kızlar da yap, rahatsız oluyoruz. Kalk burdan.
//#Bu sıra da kezban baya sinirlenmiş veya yanında etkisiz eleman gibi duran knksı vardı diye veya o anki toplum baskısı ile saldırı moduna geçti.
Ben de kalkıp gülümseyerek "teşekkürler" dedim. Bu sırada "2.sınıf kızlar" dicektim ki demedim. Çünkü; kezbanların napacağı belli değildi. Başımı ağrıtabilirlerdi.
Velhasıl kelam; çok unutkanlık yaşıyorum, görevlere sadık kalıp tcmanın dediklerini harfiyen yerine getirirsekmi görevi tamamlamış oluruz? Yoksa duruma göremi açılış yapmalıyız? Emirleri nasıl yerine getirmeliyiz?
Açılıştan kastım tcmanın söylememizi istedikleridir.
Burada herhangi bir yem, balık, taktik vb. istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece bilmediğim/anlayamadığım kısımlar mevcut. Durumumu analiz edip, eksiklerimi/hatalarımı yüzüme vurmanızı istiyorum.