Kadınların testleri hakkında?

Kardeşler birlikte durur ve sorunları birlikte aşarlar.

Moderatör: Co-Moderatör

Kullanıcı avatarı
aPeopleArmy
Sürgün
Mesajlar: 162
Kayıt: 27 Mar 2018, 14:18

#21

Okunmamış mesaj

[mention]dun bugun yarin[/mention]
[mention]esref su iciyor[/mention]
[mention]Sokratesin Sakali[/mention]
[mention]hoca dehanni[/mention]
Soru da belirtmeye gerek duymamıştım ve bu yüzden yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiği için şunu belirtmek istiyorum.

Balık isteme olayı yok ortada. Ben bugüne kadar karşılaştığım türlü türlü testleri tüm doğru kaynaklar ve bilgiler dahilinde analiz edip ona göre kendimi tedavi ettim. Tedavi ettiğim sürece davranışlarımı otomatikmen etkiledi ve tekrar karşılaşmadım aştığım testler de.
Yalnız analiz etmeme rağmen bu hep aynı test ile çok karşılaştım. Ben sorunla karşılaştığım gibi buraya sormadım. 1 oldu 2 oldu 7 oldu ve artık bu testi içten savuramadığım için artık tak etti ve buraya danıştım.

Soru, başlar da [mention]dun bugun yarin[/mention] ve [mention]Bold[/mention] un verdiği cevaplar niteliğinde çözüldü.

Lütfen daha da alakasız şeyler yazmayın.
Kullanıcı avatarı
hoca dehanni
Silik
Mesajlar: 250
Kayıt: 18 Mar 2018, 15:28

#22

Okunmamış mesaj

[mention]aPeopleArmy[/mention]

Senin ve benim kim olduğumuz önemli şeyler değil. Ürünlerimiz önemli. Ürünlerinden anlıyor musun anlamıyor musun anlaşılıyor. Ben senin en temel hatalarını düzelttiğini göremiyorum, hala sana defalarca uyarı yapılmasına rağmen benzer şeylerle uğraşıyorsun.
Sen başlığı anlamamışsın. Başlığı anlamadığın için "beyler şu testi nasıl geçerim, böyle desem iyi olur mu, şurda şöyle yaptım şu izlenimi verdim burada böyle yaptım şu oldu" tarzı şeyler söylüyorsun. Bu bahsettiklerin önemsiz şeyler. Sen zaten aklını güçlendirdikçe, anladıkça ve hastalıklarını iyileştirdikçe bize sorduğun "şu testi nasıl geçerim" deki testi kendi başına otomatik geçebilecek adam olacaksın. Ancak sen bunu yapmak yerine direk karı kız olaylarına dalmışsın, bunu da "bu gelişimin ilk aşaması önce karı kızın testlerinin hepsini aşacak seviyeye geleyim sosyal yeteneklerimi geliştireyim sonra hakikat" gibi bir argümanla savunuyorsun ki bu senin özelinde yanlış, aklını kullanarak başlığı okuyup karı kız olaylarının ne olup ne olmadığını anlayıp sonra en büyük hakikata adanmış insanların olduğu durumda değilsin çünkü onlar karı kız olaylarını anlamayı senin yöntemlerinle yapmıyorlar. Tamam her insan hata yapabilir gayet normal ancak sana defalarca aynı konuda uyarı da yapıldı. Sen aklını geliştirmeden sosyal yeteneklerinin geleceği seviye kısıtlı ve aklını kullanmadan sadece debelenip durursun, bir süre sonra bu halinden dönüşün de olmaz. Yani navigasyonun, yol gösterici tabelaların olmadan kilometrelerce uzakta daha önce hiç gitmediğin bir yeri bulmaya çalışmaya benziyor yaptığın. Navigasyonun -aklın- varsa amacın sürekli olarak bu navigasyonun kapsama alanını genişletmek olmalıdır ki gideceğin yeri bulasın -gideceğin yerin bir sınırı yok ölene kadar mücadele etmek zorundasın yani (misal vereceğim yoksa zaten o seviyeye gelen biri aşağı düşmek istemez de neyse) ben alfa oldum diyince olayları bırakmazsın hala o kapsama alanını genişletmek için uğraşırsın-.

Yani amaç hiçbir zaman dişilerin testlerini aşmak olmadı. Amaç hiçbir zaman kızların numarasını alacak seviyeye gelmek olmadı. Bunları yapabilirsin, kızları etkileyecek seviyeye gelebilirsin ancak bunlar getirilerdir, bunları yapmaya odaklanarak gelişemezsin. Yoksa sen bir testi aşarsın başka test gelir, onu aşarsın başkasında takılırsın. Bunlar önemsiz şeylerdir. Önemli olan insanın aklını kullanıp anlamasıdır.
Kullanıcı avatarı
aPeopleArmy
Sürgün
Mesajlar: 162
Kayıt: 27 Mar 2018, 14:18

#23

Okunmamış mesaj

hoca dehanni yazdı: 14 Eki 2018, 16:25 Sen zaten aklını güçlendirdikçe, anladıkça ve hastalıklarını iyileştirdikçe
Bu kısmı biraz daha detaylandırırmısın?
hoca dehanni yazdı: 14 Eki 2018, 16:25 Çünkü onlar karı kız olaylarını anlamayı senin yöntemlerinle yapmıyorlar.
Peki bu saha görevleri ne için?
Hacı neden tcma'nın boş zamanlar da sahaya çıkmasından vs. bahsediyor?

kendimizi ne kadar geliştirip(spor,kitap,din,analiz vb.) ve hastalıklarımızdan arınırsak, testleri otomatik savuştururuz. Saha görevleri ise hastalıklarımızı farketmemiz için doğru mu anlamışım?
Kullanıcı avatarı
hoca dehanni
Silik
Mesajlar: 250
Kayıt: 18 Mar 2018, 15:28

#24

Okunmamış mesaj

Öncelikle şuan hacıyı okumanı önermiyorum çünkü daha başlığı hakkıyla okumadığını düşünüyorum. Önce başlığı hakkıyla oku, analiz yap, betaların çemkirmelerini, tcma'nın tavırlarını incele kancık sözlükte yazdıklarını oku. Bunu bi 5-10 kere yap, yazıları iyice özümse aylarca oku. Bu sordukların da ayrı ayrı yerlerde defalarca yazıldı, forumu ve nick6'nı okuyarak öğrenebilirsin. Ama hepsinden önce tcma'nın yazılarını oku.
Kullanıcı avatarı
aPeopleArmy
Sürgün
Mesajlar: 162
Kayıt: 27 Mar 2018, 14:18

#25

Okunmamış mesaj

hoca dehanni yazdı: 14 Eki 2018, 20:59 Öncelikle şuan hacıyı okumanı önermiyorum çünkü daha başlığı hakkıyla okumadığını düşünüyorum. Önce başlığı hakkıyla oku, analiz yap, betaların çemkirmelerini, tcma'nın tavırlarını incele kancık sözlükte yazdıklarını oku. Bunu bi 5-10 kere yap, yazıları iyice özümse aylarca oku. Bu sordukların da ayrı ayrı yerlerde defalarca yazıldı, forumu ve nick6'nı okuyarak öğrenebilirsin. Ama hepsinden önce tcma'nın yazılarını oku.
Evet, az önce hacıyı okurken sorduklarımın hepsinin cevabının yazıldığını farkettim. Önümde not defteri var ve hacının yazılarını üzerlerine düşünerek yazıyorum. Yazıyı yarıda bırakıp bçsy'ye başlıyorum. Teşekkürler. :)
Kullanıcı avatarı
Bold
Sürgün
Mesajlar: 267
Kayıt: 04 Haz 2018, 17:45

#26

Okunmamış mesaj

Bir daha okudum her şeyi ve üzerine düşündüm.

[mention]hoca dehanni[/mention] benim o an fark edemediğim ve daha derin olan bir problemi dile getirmiş. Fakat ben anlatmaya çalıştığı şeyi anlamaktan çok senin hakkındaki düşüncelerine takılmışım.

[mention]aPeopleArmy[/mention] , senin takıldığın mevzuları burada tamamen çözsek de gittiğin yolda bir sıkıntı olduğu için sorunların asıl çözümüne ulaşamayacaktık. Bir gün alfa olabilmenin tek yolu olayları daha derinden anlayabilmen ve analiz etmenden geçiyor. Yani yaşadığın problemler henüz yeterli kıvama gelmemiş olmandan kaynaklanıyor. Dişi olayları bazında başarılı olsan bile "ferrari" olmadığın için bir kaç akılsız dişiye kendini iyi pazarlayabilmeyi başarı olarak algılaman sana zarar verecektir.

Betaların çukurdan çıkamama sebebinin ilk olayı akıllarının törpülenmiş olması. Yani başına gelen hiçbir olayı akıllıca analiz edip doğru hükmü veremiyorlar. Orada sana verdiğim tavsiye de senin aklını geliştirmeye yönelik değildi. Bu sebeple büyük resimde aslında çok da faydalı bir iş yapmamışım, şu an görebiliyorum.

Yazılanları layıkıyla anladığımızda değişmemek zaten imkansız. Ortada kötü bir niyet yok fakat daha doğrusunu yapabilecekken de yapmamız şart. Saha görevleri de yaşadığın içsel gelişimi geri dönüt olarak alman adına kullanacağın bir araç olacak sadece.

Selametle.
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık