Saha Görevi 1 - dby

Moderatör: Co-Moderatör

Kullanıcı avatarı
hoca dehanni
Silik
Mesajlar: 250
Kayıt: 18 Mar 2018, 15:28

#11

Okunmamış mesaj

[mention]cufive[/mention]
Kanka son zamanlarda öyle entryler okudum ki burada ilk bakınca direk ironi olduğunu düşünsem de sonra şeyaptım yani hay amk.

Not: Eminönünde senle balık tutuyoruz [mention]aPeopleArmy[/mention] gelip "Balık kaça beyler?" diyor. Sonra "Lan yürü git tutmasını öğren" diyip kovalıyoruz bunu. Bizden kondisyonlu tabi kaçıyor. Sonra ilerde bi bakıyoruz [mention]belikebond[/mention] tezgah açmış millete balık vermeye çalışıyor. Biz sonra bunu da sıkıştırıyoruz "Ne iş lan" diye "Abi balık yemek omega3'ü artırır hayata dair hakikat bunlar" diyor. En son yolda [mention]olumcul deney[/mention]'i görüyoruz yolda 2 ileri 1 geri gitmeye çalışıyor mehter takımı gibi, işte bir kere gülüp bir anda susuyor sessizleşiyor tırsıp uzaklaşıypruz. ~Tcma.org short story~
Kullanıcı avatarı
Bold
Sürgün
Mesajlar: 267
Kayıt: 04 Haz 2018, 17:45

#12

Okunmamış mesaj

[mention]hoca dehanni[/mention] : Olm ne yaptın kahkahayı bastım ulu orta :D
Kullanıcı avatarı
aPeopleArmy
Sürgün
Mesajlar: 162
Kayıt: 27 Mar 2018, 14:18

#13

Okunmamış mesaj

hoca dehanni yazdı: 25 Kas 2018, 11:44 @cufive
Kanka son zamanlarda öyle entryler okudum ki burada ilk bakınca direk ironi olduğunu düşünsem de sonra şeyaptım yani hay amk.

Not: Eminönünde senle balık tutuyoruz @aPeopleArmy gelip "Balık kaça beyler?" diyor. Sonra "Lan yürü git tutmasını öğren" diyip kovalıyoruz bunu. Bizden kondisyonlu tabi kaçıyor. Sonra ilerde bi bakıyoruz @belikebond tezgah açmış millete balık vermeye çalışıyor. Biz sonra bunu da sıkıştırıyoruz "Ne iş lan" diye "Abi balık yemek omega3'ü artırır hayata dair hakikat bunlar" diyor. En son yolda @olumcul deney'i görüyoruz yolda 2 ileri 1 geri gitmeye çalışıyor mehter takımı gibi, işte bir kere gülüp bir anda susuyor sessizleşiyor tırsıp uzaklaşıypruz. ~Tcma.org short story~
Knk komikti güldüm ama eski de kaldı balık isteme olayım.
Kullanıcı avatarı
dun bugun yarin
1. Nesil
Mesajlar: 139
Kayıt: 18 Mar 2018, 13:22

#14

Okunmamış mesaj

dun bugun yarin yazdı: 24 Kas 2018, 17:31 B: Hm peki. Başka nasıl muhabbet edebiliriiiz, dersler nasıl? (kız biraz garipti gerilmişti sanırım yani gülüyordu ama öyle muhabbet etmek adına bi çabası yoktu)
K: (gülerek) Zor
(Burda biraz konuştuk aynı şekilde işte soru sordum cevap aldım filan)
K: Abim geliyo (gidiyor)
B: (hafif gülerek) İnsan bi görüşürüz der
K: (düz bi şekilde) Görüşürüz
Beyler aklıma geldi de burada büyük ihtimalle abisinden dolayı gerilmişti. Tavırlarında tutarsızlık olmasının sebebi bu sanırım. En son "Abim geliyo" diyip giderken bi yere doğru bakıyordu, büyük ihtimalle abisine, ve orda da kahve tarzı bir yer var yani büyük ihtimal izliyordu bizi. Gülüyor, muhabbet etmek istiyor; ama abisinin izlediğinin de farkında, fazla şeyapmak istemiyor. Fazla önemli değil de not düşeyim dedim. Dengeli kızdı aslında yani fizyonomisi iyiydi ve öyle aşırı bi davranışını da görmedim, güzel muhabbet dönebilirdi de şanssızlık işte.
aPeopleArmy yazdı: 25 Kas 2018, 00:02 3-Seni evine bırakan kızın nosunu alabilirdin.
Aynen alabilirdim, aklıma gelmedi hiç. Büyük ihtimal verirdi ama.
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık