Kancık Sözlükteki Betalar

"Bilimdeki her büyük ilerleyiş, hayal gücünün yeni bir atağından ileri gelir." -John Dewey

Moderatör: Co-Moderatör

Kullanıcı avatarı
dun bugun yarin
1. Nesil
Mesajlar: 139
Kayıt: 18 Mar 2018, 13:22

#41

Okunmamış mesaj

anrchstxx direkt umutsuz vaka beyler. Adamın yazılardan TCMA ıkıntılığı akıyor. TCMA diyerek özelleştirmemek lazım direkt olarak cool gördüğü her şeyden arak yapmış.
Dikkat: Aşağıdaki alıntıyı okuyan bireylerde halsizlik, iq düşüklüğü, beyin eksikliği gibi semptomlar görülebilir. İşte o yazı:
My7’ın söylediği aynen şu: ben seni belli bir kalıba sokmak gibi bencilce bir şeyi yapmam, seninle ilgilenir ve kendi kalıbını oluşturmanı sağlarım.
Yine my7’ın söylediği:
Ben olduğum kişiyi seviyorum beyler, bu nedenle tamamen kusursuz bir alfaya dönüşmeme gerek yok.

Ulan my7 ortalıkta yok, ben kendi kalıbımı yanlışıyla doğrusuyla oluşturmuşum. Sana noluyo da gelip “o kalıp yanlış! Benim gösterdiğim kalıba gireceksin!” Diye yırtınıyosun?
Sen kimsin?
My7’ın yapmaktan kaçındığı şeyi yapmak senin ne haddine?
Özel olarak seçmedim öyle bir tane çürüteyim dedim. Sadede gelirsek emmi olayı bayağı yanlış anlamış. TCMA'nın orada "kalıp" olarak bahsettiği şey karakter. Yani "beyler şöyle yapacaksınız küstah olacaksınız karıya harakiri yapıcaksınız uçan tekme atan alfa değildir" gibi taktik mevzulara girmek yerine direkt olarak asıl meseleyi, ana fikri veriyor. Sen ana fikri bildikten sonra (insanların gerçek yüzü, iyi niyetlileri ezme çabaları gibi hakikatlerden bahsediyorum, bunları bildikten ve üzerine düşündükten sonra) birisinin sana "kanka çevrende böyle davranman lazım" filan demesine gerek kalmıyor, sen zaten yanlış yolda olduğunu fark edip kendini frenliyorsun yeri geldiğinde. Yani sana bir kalıp dayatmış olmuyor; sana gerçekleri öğretip kendi kalıbını oluşturmana, çevreden korkup zincirlediğin asıl benliğini ortaya çıkarmana yardımcı oluyor. TCMA'nın kast ettiği bu.

Alfaların belli başlı özellikleri var. Mesela alfa dürüsttür. Şimdi sen dürüst olmasan ve sana işin doğrusunu gösterenlere "Bu benim kalıbım kardeşim my7 bile kalıba sokmadı sen kimsin, haddini bil (rte göndermesi içerir)" desen, sana akılsızlar dışında kim prim verir? Dediğin şey aynen bu çünkü. Doğruyu gelip gösteriyoruz amını ırzını siktiminininin gelmiş "benim kalıbım" diyor. Bu tarz kavram karmaşalarına akılsızlar liginde çok rastlanır. Nüanslar ayırt edilemediği için bir kavram o konuyla ucundan ilgili olsa hemen konunun hepsini kapsıyormuş gibi cümle içinde kullanılır. Burada da "kalıp" kardeşimizin başına bu gelmiş. Lan bi düşün, adam kalıp derken neyi kast etti diye. Zaten azıcık düşünsen söylediklerinin yine kendinle çeliştiğini, bu mantığın seni her olaya "benim kalıbım" cevabını vermeye götürdüğünü göreceksin (yukarıda açıkladım). Ama nobrain vakası, yapacak bir şey yok. İşin en acı tarafı da kendini alfa sanıyor olması. Yazık amk.
Kullanıcı avatarı
Bold
Sürgün
Mesajlar: 267
Kayıt: 04 Haz 2018, 17:45

#42

Okunmamış mesaj

[mention]dun bugun yarin[/mention] : Kanka bu herifi özel konu objesi olarak tanıtırsın bçsy'ın yan etkileri diye, okuyup böyle olanlar da var vesselam. Yazdıklarını çürütmeye kalksan cilt cilt das capital gibi bir şey olur her yazdığında derin hastalıklar ve semptomlar var. İblisle fazla aşna fişne olursan geleceğin nokta budur diye uyarı niteliği taşıyor herif. Kimsenin yazmayıp bu malı beslememesi en doğru olandır çünkü malın sikleneceği tek ortam burası o yüzden yazıyor. Yazmazsan ve beslemezsen en derinlerde öyle bir acı çekiyor ki part part yazarak "hadi beni sikleyin" çağırışlarını okuyabilirsin. Reelde bunun suratına sıçmak için bile bakmıyorlar, acısı o kadar büyük ki şurada kestiği rollerdeki ufacık rahatlamaya onun ihtiyacı var. Şimdi sen ve ben bunu yazıyoruz ya bu malda dopamin salgılanıyor çünkü biri onu siklemiş oluyor ona göre. Fark edersen artık yazmıyorum gidiyorum diye defalarca öttü fakat geri gelip yazmaya devam ediyor. Buraları da köpek gibi okuyor ve hakikatin farkında, akılsız bir mal bile hakikatin farkında aslında fakat tepkileri farklı. Şizofren işte ameka bir ara üzülür gibi oldum sonra herkesin hak ettiğini aldığını düşündüğüm için siklemedim. Tcma ghibi olujam üç nokta koyujam hepinisi siqicem chok para kasancham ferrarim olujak xd xd bu yalanmalarımı tcma şeyhim görecek ve bana geldiğinde sarılıcak xd hayalleriyle ömrünü tüketecek salak. Çok acizce fakat kutun ispati olarak görüyorum.
Kullanıcı avatarı
hoca dehanni
Silik
Mesajlar: 250
Kayıt: 18 Mar 2018, 15:28

#43

Okunmamış mesaj

http://kancik.sozlukspot.com/w/al%C4%B1 ... Crk%20alfa

"qnQ @lph@ oLunca tCm@ biZe feRR@ri $üRdüRecekh $0nR@ viLL@$ıNDha 0nUnL@ Vi$khi ¥uDuM ¥uDumM $h0W"

http://kancik.sozlukspot.com/w/git%20bu ... e%C5%9Fim/

"bir fare dahi, ölmek üzereyken dişlerini gösterir... "

Ölmeden önceki son çırpınışlar, acizliği kabulleniş ama bir yandan da tutunacak bir dal ararken yapılan kendini kandırma çabaları. Tcma'nın kaka olduğunu kendine kanıtlamaya çalışacak ve hastalıklarını, acizliklerini bir süre de olsa rahatlatacak ama elbette bu bir aciz olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Bu acize ise tcma şu başlıkta çoktan cevap vermişti.
Kullanıcı avatarı
hoca dehanni
Silik
Mesajlar: 250
Kayıt: 18 Mar 2018, 15:28

#44

Okunmamış mesaj

Beyler bu linkleri ara ara atıyorum ki okuyanlara beta çürütme fırsatı doğsun, her fırsatı değerlendirmek lazım özellikle başlık betalarının etinden sütünden yararlanmak gerekiyor. Beta çürütürken betanın yazdıklarını okuyup yazdıklarının neden yanlış olduğu konusunda düşünüp bir çürütme yazısı yazmak sizin de daha önce aklınıza gelmeyen şeyleri farketmenizi sağlar -nitekim zamanında tcma "alpha'yı analiz et" görevini (o sıralar kafamızda olan alfayı değil tcma'nın kişiliğini ve davranışlarını -kime nasıl davrandı, neden böyle yaptı, aslında nasıl biri vs- yani alpha'sını analiz etmek olan analiz) verirken bu faydayı edinmemizi amaçlıyordu-.

Bir şeyler yazmaya hevesli ancak çekinen arkadaşlara söylüyorum "ya hata yaparsam, yanlış tespit yaparsam" diye bir düşünceniz olmasın, zaten hatasız mükemmel jojuk olmayı beklemeyin öyle değilsiniz, zaten öyle olmak zorunda da değilsiniz. Burada yazdıklarınızda hata varsa size güzelce açıklanır, siz de hatalarınızdan öğrenir kendinizi geliştirirsiniz kimse size kaka demez.
Kullanıcı avatarı
Bold
Sürgün
Mesajlar: 267
Kayıt: 04 Haz 2018, 17:45

#45

Okunmamış mesaj

Kancıktaki feelfree de benim beyler, yazdıklarımda bir hata görürseniz beni uyarın dememe gerek kalmadan koyun çocuğu ki en hızlı şekilde düzelelim.
Kullanıcı avatarı
hoca dehanni
Silik
Mesajlar: 250
Kayıt: 18 Mar 2018, 15:28

#46

Okunmamış mesaj

Şimdi kancık sözlükte yazarken kendi yaptığım bazı hataları yazmak istiyorum.

Bazı yerlerde betalarla gereksiz etkileşime girmişim. Bir şeyleri düzgünce çürütme, açıklama olayı olmadan böyle gereksiz uzatmışım, laf dalaşına dönen gereksiz yerler olmuş. Betalarla taşak da geçilir ama bunun bir seviyesi vardır yani, seviyeyi tutturamadığım yerler olmuş. Kancık okurken tcma'nın böyle ananlı şeyler yazıp betalarla taşak geçmesinden etkilenmişim, bu etkilenmeden dolayı yazılan bazı entryler gördüm yazdıklarımı tekrar okuyunca zaten o entryleri yazma anında neler hissettiğim kendimi ele veriyor. [mention]esref su iciyor[/mention]'un şüphesinin olması bu nedenledir belki boş yaptığım yerleri görmüştür "hoca böyle boş yapmazdı belki fakedir" tarzı düşünmüştür tahminimce. Bunu da belirtmek istedim.
Kullanıcı avatarı
dun bugun yarin
1. Nesil
Mesajlar: 139
Kayıt: 18 Mar 2018, 13:22

#47

Okunmamış mesaj

anrchstxx'in söyledikleri qharisma laflar gibi gelebilir ama bilmekle yakından uzaktan alakası olmayan, zan dolu cafcaflı sözlerden ibaret. Başlık betaları ile arasındaki tek fark TCMA'ya saldırmayıp sevmesi herhalde ama akıl olmadığı için bu sevginin bir değeri yok. Bu da nick6 betası oluyor o zaman asdasdasda. Yani aklı olsa Haci'ya karşı düşmanlık beslemezdi. Şuraya bakarsanız zaten -kancikta yazdığı bir yazıda da alfa ya da omegaalfa gibi bir şey olduğunu söylüyordu- kendini alfa sandığı rüyaların rüya olduğunu söylemesi yüzünden Haci'ya bir düşmanlık beslediği gayet açık. Haci'ya neden düşmanlık besler insan amk? Haci bizi uykumuzdan uyandırmak ve aklımızı kullanmayı öğütlemek dışında ne yaptı? Beta umutlanma kanka yaptıkları bununla sınırlı değil üzgünüm ehehe. İnsan davranışları işte. Kendini eleştirdiğini filan da söylüyor, yani dışarıdan bakınca ne kadar da mantıklı değil mi? Değil. Dedim ya aklı olsa Haci'ya düşmanlık değil sevgi beslerdi, akıl olmadığı için bu dediklerinin bir taklitten, öyleymiş gibi davranmaktan öteye geçemeyeceğini biliriz. Görebilenler için her şey ortada zaten.

Ayrıca [mention]Bold[/mention], biraz fazla beslemişsin gibime geldi. Yani eğleniyorum filan diyorsan okey ama ben olsam sıkılırdım o kadardan da. Betanın her dediğini çürütmeye gerek yok hastalığın tespitini koy geç.
Kullanıcı avatarı
Bold
Sürgün
Mesajlar: 267
Kayıt: 04 Haz 2018, 17:45

#48

Okunmamış mesaj

[mention]dun bugun yarin[/mention]
Dediğin gibi gereğinden fazla haşır neşir olduğum yerler var , genel olarak hasta bir malla bu kadar diyalog kurmak gereksiz. Yine de öğrendiğim yeni olgular oldu betanın çalışma mekanizması adına. Bu kadar birebir iletişime daha önce girmediğim için özümseyemediğim olaylar vardı ve onlar açığa kavuşmuş oldu.

Hacı sıkça bahsediyordu mesela "beta şimdi bundan etkilendi taklit edecek diye", buna tam anlam veremiyordum ; bu herif gözümün önünde beni taklit edince artık soru işareti kalmadı. Bir de çürütürken de eksik olduğum kısımlar vardı, kendimce onları tamamlamış oldum. Sonlara doğru artık ne yazacağını, neye nasıl cevap vereceğini büyük ölçüde tahmin edebilir duruma geldim. Ha bu kadar uğraşmaya değer miydi? Belki de değmezdi ama kendim deneyimlemek istedim ve sırf dışarıdan okuyarak sana katacaklarından fazlasını katabiliyor ilk elden deneyimlemek.
Kullanıcı avatarı
hoca dehanni
Silik
Mesajlar: 250
Kayıt: 18 Mar 2018, 15:28

#49

Okunmamış mesaj

http://kancik.sozlukspot.com/e/204044307/
kanka başlığın my7’ın, insanların etkilenmesi için yazdıklarının dışındaki özeti şu: “bazı insanlar yönetmek kapasitesine sahiptir ve bazıları değildir. (ki aslında öyle değildir. bazıları yönetmeyi seçer bazıları ise tembelliği.) ve ben o yönetme kapasitesine sahip olanlardanım dolayısıyla sizden milyonlarca olduğu için sizi siklemem gerekmez. ve zaten manasız hayatlarınıza bir mana vererek size bir lütufta bulunurum. dolayısıyla beni takip edeceksiniz. etmezseniz de beni takip eden olur zaten ve ben bir şey kaybetmem ama siz yalnız kalırsınız”
My7’ın üstün olduğu doğru. Başlığı okumasam ne halde olurdum düşünemiyorum bile. Başlıktan sonra naçizane bir şeyleri anlamaya çalışmasaydım, gayret etmeyip akışına bıraksaydım ne halde olurdum yine düşünemiyorum. Yani evet my7 anlamsız hayatıma anlam vermem için vesile oldu, o adamın senin gibi moronları sikine takmaması da gayet yerinde, nitekim başlığı doğru düzgün okuyan bir şeylerin ucundan tutmaya başlayan kimse senin gibileri siklemezken my7’nin seni siklemesini beklemek gülünç olur -şimdi “madem siklemiyorsunuz o zaman neden cevap veriyorsunuz” diyecek olan beta da çürütme yapılmasının hem yapana hem diğer okuyucalara yaptığı faydayı hiç anlayamamış demektir-. Ama kızgınlığını anlıyorum. Deli gibi ilgi açısın. My7 sana bir adım gelse sen ona yüz adım geleceksin ama o bunu yapmıyor, sana arzuladığın ilgiyi vermeyince deliye dönüyorsun, senin derdin bu. Nitekim seni siklemedi ve bir şey kaybetmedi, sen ise köpek gibi saldırdığın için yarrak gibi hastalıklarınla başbaşa kaldın. Buradaki takip etme olayı da senin anladığın gibi köpeklik etmek değil, üstünlüğünü bildiğin insana aklınla oluşturduğun sadakatini sunmak ve onunla beraber aynı ve kendinden daha büyük bir amaç için hizmet etmek.
kanka şimdi bir iki sıkıntı var sjsjsjjsj
sen kendini de my7’ın değersiz gördüğü kısma sokuyorsun sjjsjsjs ve orada saydığı birçok kötü sıfat da tabii...
ha diyorsan ki “hayır ben muhteşemim” o halde sözüm yok haklısın. ama eğer ki “ben değersizim, organik bir atığım, bir hiçim, önemsiz birisiyim ve çok büyük olasılıkla ömeüm boyunca bir istatistiki değerden öteye geçemeyeceğim” diyorsan ben seninle niye tartışayım aq aksjsksjsj
çünkü cidden 2 seçenek suçmuş bize sjjsjsjs birisi kendisine hizmet olan bir değersiz olmak diğeri de ona hizmet etmeyen bir değersiz olmak ksjsksjs
Şimdi yaptığım alıntıda bir çarpıtma var, my7 diyorki “egosundan kurtulamayan, kendisinden üstün olan insanların üstünlüğünü kabullenemeyen milyarcası var, eğer bu tavra devam edersen sen de onlardan biri olacaksın, hiçbir özelliğin olmayacak ve diğerleri gibi her seferinde koyun gibi güdüleceksin, hayatın boyunca özel olduğun yalanıyla yaşayıp boş beleş öleceksin; gerçekten özel olanlar egosunu yenenler, kendisinden üstün olanı görünce köpek gibi kıskanıp saldırmaktansa o kişiye hakkını verenler, asil amacı uğruna köpek gibi çalışıp ittifakı hakedenlerdir.
Eğer başlangıçta o kadar da önemli biri değil sadece bir istatistik olduğunu, bunu tersine çevirmek için önce rezil halde olduğunu kabul edip sonra rezilliklerini köpek gibi çalışarak yoketmek gerektiğini bilseydin anlayabilirdin. Bahsettiğin seçenekler yanlış. Ya bir beta olup aciz hayatına devam edersin, ya da böyle giderse yakında beta olacağını farkeder ve betalıktan kurtulmak için gayret edersin. Yani “ömrüm boyunca istatistiki değerden öteye geçemeyeceğim” de demiyorum, “hayır, ben muhteşemim” de demiyorum gerizekalı.
olm herifin anlattığı şey şu: insanların %99’u tembeldir ksjsksjsj bazıları ise yine tembel olmasına rağmen yaşadıkları şeyler onları kontrolü elden bırakmamaya itmiştir. kontrol manyağı olurlar. veya bazıları da insanların zayıflıklarından faydalanmaya, kendi menfaatine kullanmaya başlar. bu noktada da savunması şey zaten: “milyonlardan birisisin ve önemsizsin” olm siz aptal mısınız lan? neden birisinin size bunu söylemesine izin veriyorsunuz? kendinizi geliştirebilmenizin ve egoist bir manyak olmamanızın tek yolu bu değil ama günün birinde şıhınıza götünüzü siktirmek için güzel bir yoldasınız
ne anlattıkları özel, sıradışı şeyler ne de yazısı gerçekleri yansıtıyor adamın.
Yazdığın şey bomboş, my7’ın ne anlatmak istediğini anlamamışsın. Yukarda dediğim gibi öncelikle milyarlarcasından biri olduğunu kabullenmek ve egona karşı ilk zaferini kazanmak zorundasın, tabi bir betadan bunu yapmasını beklemek saçma olur.
Madem adamın anlattıkları özel, sıradışı şeyler değil ya da gerçekleri yansıtmıyor yıllardır burada ne arıyorsun sayın amına koyduğum? Neden my7 ile takıldın? Yoksa bir menfaatin vardı da onu alamayınca gerçekle yüzleşmeyip kendini rahatlatmak için bunlara mı inanmayı seçtin? Diyelim bunları sonradan anladın o zaman neden my7 yazıları sayesinde ayakta duran bir platformda yıllarını çürütüyorsun? Görüldüğü üzere menfaat peşinde olan bir faresin.
dolayısıyla kısa bir özetle, eğer ki cidden değersiz, önemsiz birisiysen seninle tartışmayacağım, yok ama değerli ve akıllı bir birey olduğuna inanıyorsan bana argümanlarını sun ve ben de karşılık vereyim.
ha ama zorlanabilirsin. biliyorum. çünkü şimdiye kadarki tüm savunma yöntemleriniz my7’dan kopyaladığınız çakma özgüven ayaklarıydı.
bunları ise ancak kendiniz gibi kapasitesiz ve kabiliyetsiz insanlara yedirebilirsiniz.
Kendini kışın açan kusursuz çiçek zannetmenin semptomu bu işte. Sen kimsin de ben seninle tartışayım bunu düşünmek yok tabi. Gerizekalı boş boş “işte ben böyle delikanlıyım bak bunlar argümanlarım” felan denmesini bekliyor. Kendini bir karar mercii zannediyor işte.
Kullanıcı avatarı
hellsbells
1. Nesil
Mesajlar: 138
Kayıt: 02 Nis 2018, 17:18

#50

Okunmamış mesaj

Bold yazdı: 10 Mar 2019, 13:36 Kancıktaki feelfree de benim beyler, yazdıklarımda bir hata görürseniz beni uyarın dememe gerek kalmadan koyun çocuğu ki en hızlı şekilde düzelelim.
İnci sözlükte ''unbelievable my7'' başlığı altında yazdıklarını okuyorum da genel olarak pat pat diye hüküm veriyorsun bold. Yani bir şeyin tespitini yapmak ve bunu duyurmak faydalı bir şey olacaksa eğer güzeldir ama sen yoruma açık birçok konuyu ve kesin olarak bilemeyeceğimiz birçok konuyu, mesela başlık süreçlerinde tcma-din ilişkisini gibi, sanki mutlak doğrularmış gibi yazıyorsun. Eğer bir şeyin doğruluğu kesin olarak belli olmamışsa o konuya tereddütle yaklaşmak akla yatkın olan yöntemdir. Yani bir dur düşün tcma zamanında başlığı vs yazarken aklının bir köşesinde tanrının varlığı, din gibi konuların olup olmadığını ''tam olarak'' bilemeyiz ki biz. O sebeble ''kesin budur'' üslubunda yazdığın bu konuları doğru bulmuyorum.



not: seperated man hesabı bana ait inci sözlükte burda belirtmemiştim, oraya bir şeyler yazmadım burda herkes görsün diye.
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık