İlk Reddedilişim ve denk geldiğim ağır beta

Moderatör: Co-Moderatör

Kullanıcı avatarı
aPeopleArmy
Sürgün
Mesajlar: 162
Kayıt: 27 Mar 2018, 14:18

#1

Okunmamış mesaj

AVM'de gezerken 2'li bi kız grubunun beni sürekli kesmesi ve önümde yürüdüklerinde arkalarına dönüp, bana bakmaları üzerine, ben de takip ettim, ve migrosa girdiler.

beni kesen koca götlü kız = k1
vasat kız = k2

kızlar migrosa girdiklerinde ayrıldılar, k1 yanına gelip konuşmamı bekliyordu.
-beyler ben konuşmaya giderken düşünmeden giderim, ne söyleyeceğimi planlamam, analiz de etmem, direk çat pat konuşurum.-

k1 beni beklemesine rağmen, k2nin yanına gittim ve saçmalamaya başladım.

+ = merhaba :)
k2 = merhaba :/ (ne alaka der gibi bakış attı, beklemiyordu.)
+ = şurdaki k1 arkadaşın flnmı -dicek bişe bulamadım-
k2 = evet noldu
-bu sırada k1 gelir.-
k1 = noldu?
k2= seni sordu.
k1= efendim?
+= tanışabilirmiyiz?
k1=hayır (giderler)

gitmelerine rağmen dönüp bakıyodular.

Neyse bildiğiniz sıçmıştım, sonuçta k1 beklerken bilerek k2ye gittim ve kıskandı, birde tanışabilirmiyiz diyerek onayını istemiştim.

İlk reddedilişim de böyle olmuştu ama hiçbirşey hissetmemiştim, aksine gülmüş sevinmiştim. :))

--Reddediliş 2:
Bir ara kurs merkezindeyken, bir kızın beni kestiğini farketmiştim, ben de takmayıp işime baktım, akşam kurs çıkışı herkes yürüyerek evine gidiyordu, o sırada bu kızı gördüm, yanına giderek ona seslendim, kızın adını bilmiyordum ama ayşe diye seslendim.

+ = selam nasılsın
- = ben ayşe değilim :)
+ = halla halla ayşe sanmıştım ismini öyle demişlerdi soyadın ne?
- = yok ben tuba napcan soyadımı
+ = he iyi bende aPeopleArmy m.oldum + = sözelsin galiba?
- = neden soruyorsun?
+ = hiç merak ettim
- = neden merak ettin ( beyler tam konuşmayı hatırlamıyorum ama öyle bişey demişti)
+seni tanımak istedim
-ben seni tanımak istemiyorum, o yüzden uzaklaş üff yoksa, neyse
(beden dilinden anladığım şu ki kız ağır egolu bi kezbandı, hatta ilkkez yanına tanışmaya gelen biri oldu galiba, o anda napcağını şaşırmıştı ve haberlerde gördüğü taciz durumunda kadınların yaptığını yapması gerektiğini düşünmüş gibiydi. derinden nefes alarak "yoksa" dediği sırada aha kesin sülalesini toplicak başıma dedim içimden sjdsd)

+ pardon kaliteli bi insan sanmıştım seni. -bunu demiştim ama duymamıştı galiba-

bu konuşmadan sonra kulaklıgımı takıp yoluma devam ettim.
bu aralar kursta bana mal mal bakıyor, ne yapmam gerektiğini söyleyebilirsiniz.


Beni eleştirin, hatalarımı yazın, hangi sorulara ne tür cevap vermem gerektiğini yazın.

Ayrıca sürekli her soruma "neden soruyorsun, napıcaksın?" tarzı cevaplar alıyorum.
esref su iciyor
1. Nesil
Mesajlar: 43
Kayıt: 19 Mar 2018, 12:12

#2

Okunmamış mesaj

Kanka diyalog halindeki hiçbir soruya verilecek net bir cevap yoktur. Ya da hiçbir "%100 düşürme garantili açılış" da yoktur. Bunlar senin özüne göre değişir. Eğer kızlarla daha uzun süre muhabbet etmek istiyorsan kızın o andaki tipine göre rasgele, ilginç, beklenmedik bir açılış yapabilirsin. Mesela "selam. Moralim çok bozuk, annem babamı dövüyor ve babam evden kaçtı" gibi bir şey. Bunu fikir alman açısından söyledim. Bu tarz ilginç bir konuyla gelirsen kız senin ona gelip konuşmana değil de istemsizce konuya odaklanır ve stun yer. Bundan faydalanıp uzatabilirsin. Çoğu kız "tanışalım mı?" sorusuna olumsuz cevap verecektir kezban olması gerekmez. Yani bunları fikir alman açısından söylüyorum eğer bu tarz görevleri yapmaya devam edersen kendin de görürsün. Git kızın yanına o anki ruh haline göre kasmadan muhabbet etmeye çalış. Reddeddiği için de kızlara kızma. Sağlıklı olan reddedmesi aslında. Yani nüanslara göre değişir tabi. Ama güzel, devam edersen bir sürü çıkarım yapabilirsin. Ve son bir tavsiye: eğer devamında uğraşmak istemiyorsan sıcak çevrene yakın yerlerde yapma. Deneyebilirsin ve eğer siklemessen yine bir sorun olmaz ama karşına istemediğin şekilde zorluklar çıkarabilirler uzun vadede.
Kullanıcı avatarı
aurorα
1. Nesil
Mesajlar: 46
Kayıt: 19 Mar 2018, 19:16

#3

Okunmamış mesaj



Sohbet açma konusunda fikir verebilir.
Kullanıcı avatarı
aPeopleArmy
Sürgün
Mesajlar: 162
Kayıt: 27 Mar 2018, 14:18

#4

Okunmamış mesaj

esref su iciyor yazdı: 03 Nis 2018, 13:24 Kanka diyalog halindeki hiçbir soruya verilecek net bir cevap yoktur. Ya da hiçbir "%100 düşürme garantili açılış" da yoktur. Bunlar senin özüne göre değişir. Eğer kızlarla daha uzun süre muhabbet etmek istiyorsan kızın o andaki tipine göre rasgele, ilginç, beklenmedik bir açılış yapabilirsin. Mesela "selam. Moralim çok bozuk, annem babamı dövüyor ve babam evden kaçtı" gibi bir şey. Bunu fikir alman açısından söyledim. Bu tarz ilginç bir konuyla gelirsen kız senin ona gelip konuşmana değil de istemsizce konuya odaklanır ve stun yer. Bundan faydalanıp uzatabilirsin. Çoğu kız "tanışalım mı?" sorusuna olumsuz cevap verecektir kezban olması gerekmez. Yani bunları fikir alman açısından söylüyorum eğer bu tarz görevleri yapmaya devam edersen kendin de görürsün. Git kızın yanına o anki ruh haline göre kasmadan muhabbet etmeye çalış. Reddeddiği için de kızlara kızma. Sağlıklı olan reddedmesi aslında. Yani nüanslara göre değişir tabi. Ama güzel, devam edersen bir sürü çıkarım yapabilirsin. Ve son bir tavsiye: eğer devamında uğraşmak istemiyorsan sıcak çevrene yakın yerlerde yapma. Deneyebilirsin ve eğer siklemessen yine bir sorun olmaz ama karşına istemediğin şekilde zorluklar çıkarabilirler uzun vadede.
Yazdığın için teşekkür ederim,
dediğin gibi çevreme yakın, sıcak yerlerde yapmamam daha iyi olur.
giriş cümlelerini çoğaltırmısın? genelde tek bi kişiye "pardon, merhaba, selam, ayşe" tarzında sohbete girerim.
grup kızlara da "merhaba kızlar, selam kızlar" şeklinde girerim.

bugün 2 tane kızın arkasından gelip "selam kızlar" dedim, kızlar 160lardı arkalarına döndüklerinde 185 iri kaslı biri görünce korktular. :d

nasıl giriş hakkında biraz bilgi verirmisininiz. :)))
esref su iciyor
1. Nesil
Mesajlar: 43
Kayıt: 19 Mar 2018, 12:12

#5

Okunmamış mesaj

Bak bunları boşver kendin geliştir o giriş cümlelerini. Ben özellikle fikir vermesi açısından söylüyorum diye belirttim. Ben şimdi sana 10 tane cümle söylesem gidip onları mı söyleyeceksin? Karşında rasgele bir insan var ve sınırsız seçeneğin var. İstediğin deneyi yapabilirsin. Belli bir şeyden ziyade farklı farklı şeyler deneyerek insanlardan çeşitli şey öğrenebilirsin. Giriş cümlelerinin falan aslında hiçbir önemi yok. Karşındaki insan muhtemelen akılsızlar ligine mensup olacağı için ne dediğine değil; hareketlerine, nasıl dediğine falan bakacak. Bir kezbanı belki de hiç konuşmadan da tavlayabilirsin. Ya da kusursuz bir diyalog kurup reddediledebilirsin. Bunları kendin görmen daha faydalı olur. Amacın öğrenmek olsun, deney yap. Tcma demişti diye hatırlıyorum "...daha önce hep bir kıza söylemek istediğin bir şey olabilir..". Kendin hakkında da yeni şeyler öğrenip sınırlarını da görebilirsin. Hatta hep kızlarla yapacaksın diye bir şey de yok. Dayılarla bile yaparsın lan bu görevi hatta çok zevkli de olur. Minecraft'da crafting masasına farklı şeyler koyup, ne olacağına bakmak gibi. Aslında böyle düşününce baya zevkli lan.

Böyle işte kankam. Sınırsız seçeneğin var yardır ve öğren. Belli kalıplara odaklanmak yerine kendine bir yöntem belirle. Hepimizin kişilikleri farklı farklı. Belki ben çok iyi koşuyorum bacaklarım kuvvetli. Ama kollarım yok. Dayının bir bana çıkıp "bak hayvanı taşağından tutup ters çevireceksin sonra da ayaklarından tutup ikiye ayıracaksın" diye av tavsiyesi verse ne kadar saçma olur değil mi? Ama o dayıya uygundur ve %90 işe yarıyordur. Ama benim kollarım yok. Ve kendime uygun avlanma yöntemini de deneyerek en iyi şekilde bulabilirim. Metafordan devam edeyim: Hayvanı koşarak yormak mesela (baya saçma oldu amk, ama mesajı almışsındır). He o dayı da belki benimkini yapamayacak. O yüzden deneme yamulma yöntemiyle bir şeyler öğrenmek faydalı olur bu saha görevlerinde. Zaten saha görevi yani aksiyonla bir tepkime olacak. Hadi eyvallah.
Kullanıcı avatarı
aPeopleArmy
Sürgün
Mesajlar: 162
Kayıt: 27 Mar 2018, 14:18

#6

Okunmamış mesaj

esref su iciyor yazdı: 03 Nis 2018, 15:33 Bak bunları boşver kendin geliştir o giriş cümlelerini. Ben özellikle fikir vermesi açısından söylüyorum diye belirttim. Ben şimdi sana 10 tane cümle söylesem gidip onları mı söyleyeceksin? Karşında rasgele bir insan var ve sınırsız seçeneğin var. İstediğin deneyi yapabilirsin. Belli bir şeyden ziyade farklı farklı şeyler deneyerek insanlardan çeşitli şey öğrenebilirsin. Giriş cümlelerinin falan aslında hiçbir önemi yok. Karşındaki insan muhtemelen akılsızlar ligine mensup olacağı için ne dediğine değil; hareketlerine, nasıl dediğine falan bakacak. Bir kezbanı belki de hiç konuşmadan da tavlayabilirsin. Ya da kusursuz bir diyalog kurup reddediledebilirsin. Bunları kendin görmen daha faydalı olur. Amacın öğrenmek olsun, deney yap. Tcma demişti diye hatırlıyorum "...daha önce hep bir kıza söylemek istediğin bir şey olabilir..". Kendin hakkında da yeni şeyler öğrenip sınırlarını da görebilirsin. Hatta hep kızlarla yapacaksın diye bir şey de yok. Dayılarla bile yaparsın lan bu görevi hatta çok zevkli de olur. Minecraft'da crafting masasına farklı şeyler koyup, ne olacağına bakmak gibi. Aslında böyle düşününce baya zevkli lan.

Böyle işte kankam. Sınırsız seçeneğin var yardır ve öğren. Belli kalıplara odaklanmak yerine kendine bir yöntem belirle. Hepimizin kişilikleri farklı farklı. Belki ben çok iyi koşuyorum bacaklarım kuvvetli. Ama kollarım yok. Dayının bir bana çıkıp "bak hayvanı taşağından tutup ters çevireceksin sonra da ayaklarından tutup ikiye ayıracaksın" diye av tavsiyesi verse ne kadar saçma olur değil mi? Ama o dayıya uygundur ve %90 işe yarıyordur. Ama benim kollarım yok. Ve kendime uygun avlanma yöntemini de deneyerek en iyi şekilde bulabilirim. Metafordan devam edeyim: Hayvanı koşarak yormak mesela (baya saçma oldu amk, ama mesajı almışsındır). He o dayı da belki benimkini yapamayacak. O yüzden deneme yamulma yöntemiyle bir şeyler öğrenmek faydalı olur bu saha görevlerinde. Zaten saha görevi yani aksiyonla bir tepkime olacak. Hadi eyvallah.
Haklısın paşa, teşekkür ederim.
Peki bu saha görevini neden yapıyoruz? ben geçen seneden beri saha görevleri yapıyorum, ruhsal yönden çok faydaları oldu ama yeni yeni farkettim kendimi neden bunu yapıyorum diye sorguluyorum.
Kullanıcı avatarı
Harara
1. Nesil
Mesajlar: 16
Kayıt: 18 Mar 2018, 15:48

#7

Okunmamış mesaj

[mention]aPeopleArmy[/mention] Bu sorunun cevabını tcma zaten başlıkta veriyor, bu görevler analiz yapman için, etrafını görmen için ve sosyal açıdan kendinin geliştirmen için veriliyor özel bir amacı var, görevleri sadece önüme gelen kızla muhabbet ediceğim gibi düşünüyorsan yanılıyorsun.
Vasat tiplerin olduğu yerlere bulaşmanı önermem muhabbet kuracağın kişiyi biraz daha analiz et, testosteronun etkisiyle güm diye giriyorsun gibi geldi bana bu güzel cesaret ister ama karşındakinin en azından bir omega beta falan olmasına dikkat et mahalle karısı gibi tiplerle uğraşmayı istemeyiz.
Kullanıcı avatarı
aPeopleArmy
Sürgün
Mesajlar: 162
Kayıt: 27 Mar 2018, 14:18

#8

Okunmamış mesaj

Harara yazdı: 03 Nis 2018, 21:04 @aPeopleArmy Bu sorunun cevabını tcma zaten başlıkta veriyor, bu görevler analiz yapman için, etrafını görmen için ve sosyal açıdan kendinin geliştirmen için veriliyor özel bir amacı var, görevleri sadece önüme gelen kızla muhabbet ediceğim gibi düşünüyorsan yanılıyorsun.
Vasat tiplerin olduğu yerlere bulaşmanı önermem muhabbet kuracağın kişiyi biraz daha analiz et, testosteronun etkisiyle güm diye giriyorsun gibi geldi bana bu güzel cesaret ister ama karşındakinin en azından bir omega beta falan olmasına dikkat et mahalle karısı gibi tiplerle uğraşmayı istemeyiz.
Dediğin gibi güm diye direk dalıyorum, çünkü beynim de eğer konuşmassam özgüvenimin gideceği geliyor aklıma, böyle bir şartlanma var. Testosteron hormonum zaten tavan, ağır antrenmanlar sebebiyle.

Çok haklısın öyle mahalle karıları, kalitesiz kızlarla diyaloğa girmeyi kestim. Başıma iş açar mk et parçaları. :))
Kullanıcı avatarı
Alphz
Çaylak
Mesajlar: 3
Kayıt: 12 Nis 2018, 12:18

#9

Okunmamış mesaj

Birader iletişim halindeyken dönüt alabileceğin şekilde soru yöneltmen lazım. Cevabı evet hayır neden, olan sorulardan kaçın. Ve unutma senin beta kezbanlarıyla işin yok. Onlar sadece senin gelişmek için ilerlemek ve öğrenmek için üstüne basıp geçtiğin bir basamak.
olumcul deney

#10

Okunmamış mesaj

Şöyle bir şey var; Bir kıza onay isteyici sorular yöneltmeyin;

Tanışabilir miyiz?
Bir yerlere gidelim mi?
Bugün ne yapalım?

gibi..

Olm düşünsenize alfa olduğunuzu :D bir de bunları soruyorsunuz(düşüncesi bile komedi lan)
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık