Haci Tyler Nick6 isimli dosyayı okurken yaşadıklarım

Kardeşler birlikte durur ve sorunları birlikte aşarlar.

Moderatör: Co-Moderatör

Kullanıcı avatarı
Kür Sad
1. Nesil
Mesajlar: 11
Kayıt: 12 Nis 2018, 11:21

#1

Okunmamış mesaj

Hepinize selamlar. Benim sizlere danışman gereken bir konu var. Bundan 2 ay önce filan bir başlık açmıştım. Bir arkadaşımız "Haci Tyler"ı okumamı önerdi. Ben de onun doğrultusunda "Haci Tyler" isimli dosyayı okumaya başladım.

Yazıyı okurken dalmış gitmişim. Sonra değişik hissetmeye başladım. Kalp atışlarım hızlanmıştı sanki koşu yapmışçasına. Halbuki oturduğum yerden yazı okuyorum. Ellerim titremeye filan başladı gözlerimden yaşlar geliyordu. Oturduğum yerde bunları yaşarken delirdiğimi filan düşünmeye başladım. Tanrı'ya dua ediyordum " yalvarırım yardım et hiç iyi değilim ölüyorum sanırım" diye.

Şu an ise yeniden okumaya başladım Haci Tyler isimli dosyayı. Başlığı ve birçok konuyu daha düzgün bir şekilde anlamak için fakat önceki yaşadığım olay gibi olmasa da gene kalp atışlarım hızlanıyor. Sizce bu olanların bir açıklaması var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
aurorα
1. Nesil
Mesajlar: 46
Kayıt: 19 Mar 2018, 19:16

#2

Okunmamış mesaj

''kardiyoloji(kalple ve damarlarla ilgili olabilri) , nöroloji (sinirsel olabilir) ve psikiyatriye (panik atak olabilir) görünürseniz iyi olur...''
psikolojikse ve antidepresan filan verirlerse kullanma çünkü intihar eğilimi olanlara zararlı, bağımlılık yapıyor, uyuşturuyor beynin işleyişini bozabiliyor vs. gerekliyse ve kullanacaksan prospektüsü oku ve tetkik yaptır. Zaten ihtimal sadece bunlar. Bilinçaltınla ilgili olabilir. Bir keresinde bu resme bakan şizofren olur gibi bir yazı vardı forumdonanımhaberde. Ben de gece uykuluyken konuyu okuyordum. Okurken dalmışım o an yarı bilinçli şekilde bir resim gördüm ya da rüyamda gördüm korkup bayağı panik olmuştum böyle bi şeyler olmuş olabilir. Panik nabzı arttırıyor o da çarpıntı yapıp elini titretebiliyor.
Kullanıcı avatarı
legoprofesoru
1. Nesil
Mesajlar: 42
Kayıt: 10 Nis 2018, 15:46

#3

Okunmamış mesaj

Okurken heyecan duyulabilir tabii ama yazdıklarına göre senin tepkilerin sağlıklı görünmüyor dostum. Başka zamanlarda böyle tepkiler verdin mi bunu bilmek lazım. Çok çok mutlu olmakla belki açıklanabilir. Buradan herhangi birimizin daha fazla yardımcı olabileceğini sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
FD God
Sürgün
Mesajlar: 19
Kayıt: 18 Mar 2018, 14:39

#4

Okunmamış mesaj

"They call me alpha" olayına fazla takılmışsın gibi görüyorum seni. Abartılacak bir durum yok ortada, psikolojik olsa gerek.
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık